| 4 yüzsüzler alt katınıza taşındı!!!!!!!!! | |
|
+2Hepsi_4Yüz_Mp3 cemre..! & cem..! 6 posters |
arkdşlar bi baktınzki 4 yüzsüzler alt katınıza oturmuşş!!!!!!! tepkiniz ne olurdu??????? | o evi onların başına yıkardım :@ | | 25% | [ 1 ] | o eve tanışndıklarına pişman olurlardı!!!! geldikleri gnle gitmeleri bir olurduuuu!! | | 0% | [ 0 ] | sabahtan akşama kdr onlarn evinde olurdum ve iğneleyici şekillde sorular sorardm..! ve bnm sayemde bi güzel bunalıma girerlerdi!! | | 75% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 4 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
cemre..! & cem..!
Mesaj Sayısı : 472 Kayıt tarihi : 30/07/08 Nerden : cemre*min kalbindennn
| |
| |
Hepsi_4Yüz_Mp3
| Konu: :( Ptsi Eyl. 22, 2008 10:55 am | |
| Hiç birini de yapmazdım canım.İlk önce yanlarına gider; Bu apartmana taşındıkları için teşekkür eder ve HOŞGELDİNİZ derdim.Onlara gayet saygılı davranırdım. | |
|
| |
cemre..! & cem..!
| Konu: Geri: 4 yüzsüzler alt katınıza taşındı!!!!!!!!! Salı Eyl. 23, 2008 5:53 am | |
| siktir lan, onlara saygılımı olurnur qerizkalımsn nesn yha!
En son cemre..! & cem..! tarafından Salı Eyl. 23, 2008 5:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
cemre..! & cem..!
| Konu: HEP Salı Eyl. 23, 2008 5:55 am | |
| dha kullanıcı adında hayır yoq lan senn!!! mp3 müş, peh. onlar mpone ayakkabıları ! 4yüz mü, haha! onlrda 4yüzsüz! BASTIMI BEYNİN!!!! VE "HEPSİ" KELİMESİNİ O SATILMŞ SLK KELİMELERLE YANYANA KOYUPDA, "HEPSİ" KELİMESİNİ KİRLETME!!!!!!!!!!!! AHMAK HERF YHA!!!!!! | |
|
| |
erenim_ezgi
| Konu: Geri: 4 yüzsüzler alt katınıza taşındı!!!!!!!!! Ptsi Eyl. 29, 2008 5:09 am | |
| o evi onlara zindan ederdim | |
|
| |
xcadıx
| Konu: :> Salı Eyl. 30, 2008 11:20 am | |
| Yanlarına gider ve hepsinin büyük olduğunu sölerdim.Her gece saat 4 gibi tepinirdim.İnatlarına grup hepsiniin müziklerini son ses dinlerdim....Eğer biraz yüzleri varsa onlar da dayanamaz çıkarlardı! | |
|
| |
hepsi 1 tane
| Konu: Geri: 4 yüzsüzler alt katınıza taşındı!!!!!!!!! Paz Ekim 05, 2008 12:41 pm | |
| sabahtan akşama kadar son ses hepsi şarkıları dinlerdim ve inatlarına ara sıra 4 yüzsüzzz diye bağırıdım zuhahaha | |
|
| |
eren-esra
| Konu: Geri: 4 yüzsüzler alt katınıza taşındı!!!!!!!!! Çarş. Tem. 08, 2009 6:15 am | |
| ben insanice ilk önce ama sonrasını görün 4 tane pasta götürürdüm en çok sevdiklerini araştırırdım yspardım içine musil ilacı atardım (halk dilinde İSAL) yarısına gelincede suratlarına atardım onlar tuvalete koşarken koşunca tıuvalete girince kapıyı kiliytler kaçardım zuhahaha ölümne hepsii | |
|
| |
| 4 yüzsüzler alt katınıza taşındı!!!!!!!!! | |
|