Konu: GRUB HEPSİNİN HEP BANA ALBÜMÜ ÇOK YAKINDA!!!! Cuma Ara. 05, 2008 11:19 pm
arkadaşlar (Hepsiciler) grub hepsinin hep bana şarkısına kilip çekilicekmiş.ama ilk önce sinema filmi ondan sonra hep bananın kilibini izleyebileceğiz.eğer kilip çıkarsa ben size videosunu koyarım
cemre..! & cem..!
Mesaj Sayısı : 472 Kayıt tarihi : 30/07/08 Nerden : cemre*min kalbindennn
Konu: Geri: GRUB HEPSİNİN HEP BANA ALBÜMÜ ÇOK YAKINDA!!!! C.tesi Ara. 06, 2008 2:10 am
bn aşk heRşei affedeRmi'ye çekcekLeRini biLiodm.. çıktıkLaRı bi pRoqRamda söLemişLeRdi..
erenim_ezgi
Konu: Geri: GRUB HEPSİNİN HEP BANA ALBÜMÜ ÇOK YAKINDA!!!! C.tesi Ara. 06, 2008 7:57 am
CemReci** demiş ki:
bn aşk heRşei affedeRmi'ye çekcekLeRini biLiodm.. çıktıkLaRı bi pRoqRamda söLemişLeRdi..
bilmem bende hep bana şarkısını biliyom öle dediler
cemre..! & cem..!
Konu: Geri: GRUB HEPSİNİN HEP BANA ALBÜMÜ ÇOK YAKINDA!!!! Paz Ara. 07, 2008 2:18 am
erenim_ezgi demiş ki:
CemReci** demiş ki:
bilmem bende hep bana şarkısını biliyom öle dediler
hep banayı çoq istiolardı ama resmi sitelerinde anket yaptılar ve büük bi farkla aşk herşei affedermi çıkmş. bu yzdn danları öyle istediqi içn ona çekcklermiş =)
cemre..! & cem..!
Konu: Geri: GRUB HEPSİNİN HEP BANA ALBÜMÜ ÇOK YAKINDA!!!! Salı Şub. 10, 2009 6:30 am
anaa hep bana ya çektiLeR
_cemrem_
Konu: Geri: GRUB HEPSİNİN HEP BANA ALBÜMÜ ÇOK YAKINDA!!!! Perş. Şub. 26, 2009 8:59 am