| işte şiiirin alasııı | |
|
+8cemre..! & cem..! Su*Perisi _cemrem_ erenim_ezgi didolata hepsi fanı 4yüz_evrim_akın hepsiji_2008 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
hepsiji_2008
| Konu: işte şiiirin alasııı C.tesi Mayıs 24, 2008 8:26 am | |
| D idem kadar salağı yoktur! İ ğreç bir yüzü wardır D oğrayamaz salam,sucuk E nginarı hapur küpür yer! M iğdesi ayı gibi şişer!
G ülde siyah dişlerin çıksın! Ü züm yermisin? L ale gibi yüzün mü war?! hadi canım N asırlı mantarlı ayakların kokmaya başladı! U fuk senin yüzüden batmaya başla manzarayı bitirdin iğrenç ayak kokunla! R ıthımda gitti ULA!!! SAlDIRIN | |
|
| |
4yüz_evrim_akın
Mesaj Sayısı : 60 Kayıt tarihi : 22/06/08 Nerden : DiDeMiN kALbİnDeN
| Konu: Çoooook Ayıp Cuma Tem. 04, 2008 10:35 am | |
| ARTIK YETER YAAA 4 YÜZE LAF ATMAYIN!!! | |
|
| |
hepsi fanı
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Çarş. Tem. 09, 2008 1:40 pm | |
| siz hepsiye laf atmazsanız bizde 4 yüz e laf atmayız tmm mı hıh | |
|
| |
didolata
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Perş. Tem. 10, 2008 8:48 am | |
| | |
|
| |
erenim_ezgi
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı C.tesi Tem. 12, 2008 4:40 am | |
| - didolata demiş ki:
- bok gibisin 4yüz
katılıyorum cnm | |
|
| |
4yüz_evrim_akın
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Perş. Tem. 17, 2008 4:04 pm | |
| - hepsiji_2008 demiş ki:
- D idem kadar salağı yoktur!
İ ğreç bir yüzü wardır D oğrayamaz salam,sucuk E nginarı hapur küpür yer! M iğdesi ayı gibi şişer!
G ülde siyah dişlerin çıksın! Ü züm yermisin? L ale gibi yüzün mü war?! hadi canım N asırlı mantarlı ayakların kokmaya başladı! U fuk senin yüzüden batmaya başla manzarayı bitirdin iğrenç ayak kokunla! R ıthımda gitti ULA!!! SAlDIRIN KENDİNİ TARİF ETMENE GEREK YOKTU CANIM.... GÜLMEKTEN ÖLDÜĞM YANİİ | |
|
| |
_cemrem_
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Perş. Tem. 24, 2008 10:31 am | |
| | |
|
| |
4yüz_evrim_akın
| Konu: grup hepsi VE FANLARINA hediye şiirimiz:):):):):) Cuma Tem. 25, 2008 7:56 am | |
| Gereksiz işler müdürüdür Üstü başı dağınıktır Lahana kafalıdır Çin settinn taşıdır İşte size anlattım Ne halt olduğunu En salağıdır grubun Ray döşemecisidir Elma kafalıdır Ne halt olduğunu anlayın artık:lol: Yemek kokarüstü Aşçıdır kendisi Sevmez onu insanlar En salak halini Mantar olmuştur ayakları İğrenç kokar Ne halt olduğunu anlayın artık:lol: Caninin tekidir En salak halidir Mantar olmuş ayakları Ray döşemeliğinde çalışmıştır bir sene Erenin ayak kokularını koklaya koklaya ANLAYIN ARTIK HEPSİ GRUBUNUN SALAKLIKLARINI.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---4 YUZ--- ++2 REP VERENE 4 YÜZ FANI OLMA BEDAVA++ ♥♡▂ ▃ ▅ ▆ █ 4 YÜZ (didem onur ilkay gülnur) █ ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡ »-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-«»-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-«»-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-« »-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-«»-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-«»-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-« DİDEMGüller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım DİDEM KIR ÇİÇEĞİM KIR ÇİÇEĞİM
HEPSİ SİZDEN NEFRET EDİYORUM
| |
|
| |
Su*Perisi
Mesaj Sayısı : 96 Kayıt tarihi : 01/08/08 Yaş : 28 Nerden : eReNiN KaLbİnDeN
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı C.tesi Ağus. 02, 2008 7:55 am | |
| - erenim_ezgi demiş ki:
- didolata demiş ki:
- bok gibisin 4yüz
katılıyorum cnm ben deeee | |
|
| |
erenim_ezgi
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı C.tesi Ağus. 02, 2008 9:23 am | |
| - 4yüz_evrim_akın demiş ki:
- Gereksiz işler müdürüdür
Üstü başı dağınıktır Lahana kafalıdır Çin settinn taşıdır İşte size anlattım Ne halt olduğunu
En salağıdır grubun Ray döşemecisidir Elma kafalıdır Ne halt olduğunu anlayın artık:lol:
Yemek kokarüstü Aşçıdır kendisi Sevmez onu insanlar En salak halini Mantar olmuştur ayakları İğrenç kokar Ne halt olduğunu anlayın artık:lol:
Caninin tekidir En salak halidir Mantar olmuş ayakları Ray döşemeliğinde çalışmıştır bir sene Erenin ayak kokularını koklaya koklaya
ANLAYIN ARTIK HEPSİ GRUBUNUN SALAKLIKLARINI.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---4 YUZ---
++2 REP VERENE 4 YÜZ FANI OLMA BEDAVA++ ♥♡▂ ▃ ▅ ▆ █ 4 YÜZ (didem onur ilkay gülnur) █ ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡ »-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-«»-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-«»-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-« »-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-«»-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-«»-(¯`v´¯)-» «-(¯`v´¯)-« DİDEM Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım DİDEM
KIR ÇİÇEĞİM
KIR ÇİÇEĞİM
HEPSİ SİZDEN NEFRET EDİYORUM
varya oraya gelirsem bu şiiri götüne sokarım orospu evladı al sana şiirin kralı D ana mısın ne boksun İ tmisin nesin D idem öküzümüzüsün E eee no oldu sustun M almı oldunn G öt şey ne oldu Ü züldünmü L aylay lom diye şarkı söylenmez N al olursun U mutsuzsun R aylanma O TLANIRSIN N AL OLURSUN UMUTSUZSAN Ray olursun İ tmisin nesin L ooo laaa diye bağırma K adırmıyo o iğrenç sesini kulaklarım A ğlama hemen Y azık sana sesin karga al sana şiir | |
|
| |
cemre..! & cem..!
Mesaj Sayısı : 472 Kayıt tarihi : 30/07/08 Nerden : cemre*min kalbindennn
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı C.tesi Ağus. 02, 2008 9:25 am | |
| | |
|
| |
kömür_prensesim
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Paz Ağus. 03, 2008 10:17 am | |
| 4 yüzlere şiirlere süperr anlasınlar artık hepsiclerinnn fnaıı daha çokkkk gülmekten ölüyom burdaaa | |
|
| |
kömür_prensesim
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Paz Ağus. 03, 2008 10:18 am | |
| - hepsiji_2008 demiş ki:
- D idem kadar salağı yoktur!
İ ğreç bir yüzü wardır D oğrayamaz salam,sucuk E nginarı hapur küpür yer! M iğdesi ayı gibi şişer!
G ülde siyah dişlerin çıksın! Ü züm yermisin? L ale gibi yüzün mü war?! hadi canım N asırlı mantarlı ayakların kokmaya başladı! U fuk senin yüzüden batmaya başla manzarayı bitirdin iğrenç ayak kokunla! R ıthımda gitti ULA!!! SAlDIRIN süpersin yaa acayip bir şirrr | |
|
| |
erenim_ezgi
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Ptsi Ağus. 04, 2008 4:49 am | |
| | |
|
| |
didolata
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Ptsi Ağus. 04, 2008 5:59 am | |
| | |
|
| |
_cemrem_
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Paz Ekim 19, 2008 3:55 am | |
| | |
|
| |
**ayse_cemre**
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 15/11/08 Yaş : 28 Nerden : sizene
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı C.tesi Kas. 15, 2008 4:32 am | |
| ay arkadaşlar koptum şimdi ben bir şiir yazayım D inleyince sesini İ ğrenirim kusmam gelir G üzel sanarsın kendini D oğru sen bir boksun E n çirkin yerin her yerin M alsın mal G ötün kalkmış götün Ü üürüüü ötme horoz gibi L an dana N esin sen nesin U lan salak tatlitci R adar yapıp durma O ha kız msın erkek mi N esin bilion mu travesti U lan yapılma R adar yapıp durma İ bnesin sen ibne L an dana K alitesiz A nti tatlitci Y apılma nasıl not:hey 4 yüzsüzler sizi varya gebertirim hele birdaha hepsi fanlarına laf atın ne oluyoo manyaklar ezikler | |
|
| |
erenim_ezgi
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı C.tesi Kas. 15, 2008 11:39 pm | |
| - **ayse_cemre** demiş ki:
- ay arkadaşlar koptum şimdi ben bir şiir yazayım
D inleyince sesini İ ğrenirim kusmam gelir G üzel sanarsın kendini D oğru sen bir boksun E n çirkin yerin her yerin M alsın mal
G ötün kalkmış götün Ü üürüüü ötme horoz gibi L an dana N esin sen nesin U lan salak tatlitci R adar yapıp durma
O ha kız msın erkek mi N esin bilion mu travesti U lan yapılma R adar yapıp durma
İ bnesin sen ibne L an dana K alitesiz A nti tatlitci Y apılma
nasıl not:hey 4 yüzsüzler sizi varya gebertirim hele birdaha hepsi fanlarına laf atın ne oluyoo manyaklar ezikler sper olmuş tatlişkom | |
|
| |
**ayse_cemre**
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 15/11/08 Yaş : 28 Nerden : sizene
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Paz Kas. 16, 2008 6:21 am | |
| - erenim_ezgi demiş ki:
- **ayse_cemre** demiş ki:
- ay arkadaşlar koptum şimdi ben bir şiir yazayım
D inleyince sesini İ ğrenirim kusmam gelir G üzel sanarsın kendini D oğru sen bir boksun E n çirkin yerin her yerin M alsın mal
G ötün kalkmış götün Ü üürüüü ötme horoz gibi L an dana N esin sen nesin U lan salak tatlitci R adar yapıp durma
O ha kız msın erkek mi N esin bilion mu travesti U lan yapılma R adar yapıp durma
İ bnesin sen ibne L an dana K alitesiz A nti tatlitci Y apılma
nasıl not:hey 4 yüzsüzler sizi varya gebertirim hele birdaha hepsi fanlarına laf atın ne oluyoo manyaklar ezikler sper olmuş tatlişkom beğendiğine sevindim tatlışkom 4 yüzsüzcülere kapak olsun | |
|
| |
CeMReJé qüLeN !
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Çarş. Ara. 03, 2008 4:03 am | |
| Ezqi şiiR yapmada süpeRsin tebRikLeR ANTİ 4 YÜZ (SÜZ) | |
|
| |
erenim_ezgi
| Konu: Geri: işte şiiirin alasııı Çarş. Ara. 03, 2008 7:16 am | |
| eee benim doğuşantan yeteneğim bu | |
|
| |